Tur pietonal duminică, prin municipiu. Focșaniul de azi, în parfumul Focșaniului de odinioară

0
240

Florin Daniel Sima, ghid de turism autorizat, propune pentru duminică un tur pietonal în municipiul reședință de județ, o incursiune de două ore prin Focșaniul de odinioară. Traseul începe în Piața Unirii, la orele 11.00, unde Florin Daniel Sima vă invită să descoperiți detalii inedite despre Monumentul Unirii, Biserica Sfântul Ioan, Ateneul Popular și Borna de Hotar. Următoarele puncte de atracție sunt pe Str. Republicii – Vechea Prefectură Putna și Casa Portăreilor, apoi incursiunea continuă la fostul sediu al BNR, Biserica Săpunari, Teatrul Municipal ”Maior Gh. Pastia”, Muzeul Unirii și Biserica Stamatinești.
Sunt Florin Daniel Sima, ghid de turism pasionat de istorie locală, realizator al rubricii
„Destinația de Week-end” de la Radio Dada, fondator și administrator al paginii ghidturisticvrancea.ro. Prognoza meteo pentru duminică indică că o să fie cca 7 grade Celsius și este indicat să avem umbrelele la noi.
Locurile sunt limitate, grupul va fi format din maxim șapte persoane.
Preț 35 lei de persoană. Pentru înscrieri trimiteți un comentariu în privat sau mesaj WhatsApp la nr. 0745060246”, este anunțul postat de cel care propune incursiunea prin Focșaniul cu parfum de epocă.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.