Turcul care a accidentat mortal un vrâncean și a fugit de la locul faptei, REȚINUT

0
317
UPDATE: Cetățeanul turc a fost arestat preventiv, marți după-amiază, pentru 30 de zile. Instanța a admis propunerea procurorilor în cazul cetățeanului care este considerat un pericol public după ce a condus mașina fără permis, a omorât un om și a fugit de la locul accidentului. Decizia instanței nu este definitivă și poate fi atacată.
Polițiștii l-au reținut pe cetățeanul turc care duminică seară a provocat un accident mortal și a fugit de la locul faptei, lăsându-și victima pe marginea șoselei europene. Cetățeanul străin va fi prezentat marți instanței cu propunerea de arestare preventivă, după ce în cursul zilei de luni a fost audiat ore în șir, în prezența unui avocat și a unui translator.
Reamintim, bărbatul  a fost prins în noaptea de duminică spre luni în zona localităţii vrâncene Homocea.
El a provocat duminică seară un accident pe DN 2 E 85, în dreptul orașului Mărășești, abandonându-și victima pe marginea drumului. Cadavrul unui bărbat a fost descoperit duminică seară , apelul la 112 privind prezenţa trupului în zona respectivă venind din partea trecătorilor.
Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au stabilit că este vorba despre un bărbat de 65 de ani din Focşani, dar care locuia în Mărăşeşti şi care fusese victima unui accident rutier.
După trei ore de cercetări, poliţiştii au reuşit să identifice autoturismul implicat în accident şi pe proprietarul acestuia, care a declarat că maşina a fost închiriată altei persoane. Cu ajutorul acestor probe, anchetatorii l-au identificat pe cetăţeanul turc.
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.