UIMITOR! Aproape jumătate din populaţia României nu a intrat niciodată pe internet

0
230

barbat la calculatorjpg - UIMITOR! Aproape jumătate din populaţia României nu a intrat niciodată pe internet

Aproape jumătate din populația României nu a intrat niciodată pe internet iar țara noastră stă cel mai prost la acest capitol la nivelul Uniunii Europene. Declarația uimitoare de-a dreptul îi aparține ministrului Comunicaţiilor, Sorin Grindeanu.

“Stăm cel mai prost la nivel de Uniune Europeană în ceea ce priveşte utilizatorii de internet. Conform datelor statistice, deşi pare ciudat pentru noi, aproape jumătate din populaţia României nu a intrat niciodată pe internet. Un utilizator de internet ar însemna ca o dată la două-trei zile să folosească internetul”, a declarat Grindeanu.

Ministrul a mai spus că îşi propune o creştere a numărului românilor care folosesc internetul.

“Ne dorim să creştem procentul utilizatorului efectiv de internet, să ajungem la 60-70 la sută. Cum facem aceasta? Prin politici publice, prin informare mai bună, prin finanţări. Cred că în acest fel vom reuşi să conştientizăm”, a declarat ministrul.

Sorin Grindeanu a adăugat, de asemenea, că sub zece la sută din populaţia României a folosit tranzacţiile electronice. Aceasta în condiţiile în care media europeană este de 80 la sută.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.