Ulciorul nu merge de multe ori la apă!

0
175

Zicala veche românească li se va aplica, la vot, pe 11 decembrie, și pesediștilor care i-au păcălit, mandate la rândul, pe vrânceni, să le ofere încrederea.

Ce au făcut pesediștii în schimb? I-au tratat cu indiferență pe cetățenii acestui județ. Cum poți cunoaște problemele și nevoile unei comunități când tu, senator de import, nu calci prin noroaiele Vrancei și nu strângi mâna vrânceanului care muncește zi lumină să-și întrețină familia?! Eu, Ion Ștefan, nu am nicio frică să mă murdăresc pe ghete și să vă strâng sincer mâna, dragi vrânceni!

Astăzi, în zi de sărbătoare, am fost la Târgul de la Tichiriș, Vidra, loc unde am cunoscut vrânceni din multe comune veniți să-și vândă roadele muncii lor. Pe bani puțini sau mai mulți, toți sunt strânși cu multă trudă. Oamenii mi-au oferit încredere mie și colegilor mei de la PNL.

Anul viitor, pe 21 noiembrie, vom veni să dăm seamă la ce realizăm în Parlament. Ne-am luat angajamentul să facem ca România și Vrancea să meargă înainte!

Noi, candidații PNL 100% din Vrancea, aici ne vom întoarce cu respect, nu ca pesediștii, într-un concediu forțat, o dată la patru ani!

#RomaniaInainte #VranceaInainte #GoCiolos #GoPNL

Material comandat de PNL Vrancea. CUI AEP 11160004. Realizat de SC Media Factory Concept SRL.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.