ULTIMĂ ORĂ: 1.700 de case fără curent electric, din cauza viscolului

0
236

UPDATE: Conform informării distribuitorilor de energie electrică, la ora 10:30 sunt 29 localități afectate, circa 600 consumatori. Se intervine cu 8 echipaje pentru remedierea defecțiunilor.

Știrea inițială: Vântul puternic continuă să creeze probleme în județul Vrancea. Defecțiunile la rețeaua de energie electrică apărute pe parcursul nopții au fost remediate, dar viscolul a pus la pământ noi rețele de electricitate.

Potrivit celei mai recente situații, prezentată de prefectul Sorin Hornea în Comandamentul de Iarnă convocat dimineață de premierul interimar Mihai Fifor și de ministrul de Interne Carmen Dan, la ora 10.00 nu mai puțin de 17 localități din Vrancea erau nealimentate cu energie electrică. Potrivit prefectului Sorin Hornea, 1.700 de abonați sunt afectați.

“S-a acționat pe parcursul nopții, rețeaua de drumuri naționale și județene este circulabilă. Viscolul din cursul nopții a blocat mai multe drumuri în comuna Vintileasca. Grădinițele din satele Bahnele și Neculele au suspendat cursurile. Acum am primit o informare că un număr de 17 localități din județ au rămas fără energie electrică. Este vorba despre 1.700 de abonați care au fost afectați în urma viscolului de dimineață”, a spus în videoconferință, prefectul de Vrancea, Sorin Hornea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.