VIDEO+FOTO – ULTIMA ORĂ: O gospodărie și un magazin AU ARS din TEMELII

0
481

incendiu gologanu stiri vrancea 10 - VIDEO+FOTO - ULTIMA ORĂ: O gospodărie și un magazin AU ARS din TEMELII

UPDATE: Un incendiu violent a mistuit o gospodărie și un magazin cu produse alimentare, la Gologanu. Flăcările puternice au izbucnit, cel mai probabil, din spatele gospodăriei, unde se afla o sobă. Văpaia s-a extins cu repeziciune și într-un interval foarte scurt de timp a mistuit totul în cale. Proprietarul nu era acasă în momentul în care au izbucnit flăcările și nu își explică ce anume a provocat incendiul. Casa bărbatului, compusă din 4 camere și o anexă, a fost pusă la pământ de flăcările puternice, omul rămânând practic, sub cerul liber. Focul s-a extins și la un magazin alimentar aflat în vecinătatea casei, care comercializa butelii, existând astfel risc de explozie. Intervenția promptă a proprietarului magazinului a făcut ca o nenorocire să fie evitată. Ajutat de vecini, omul a scos din apropierea zonei cuprinsă de foc, buteliile care puteau transforma totul într-o tragedie.

Pompierii vrânceni, ajunși la fața locului cu două autospeciale cu apă și spumă, au intervenit pentru lichidarea incendiului care se putea extinde și la casele învecinate. Din fericire, nu au existat victime însă pagubele produse de incendiu sunt semnificative. Valoarea stricăciunilor va fi estimată în urma anchetelor efectuate de specialiști.

 

 

Știrea inițială: Incendiu de proporții la Gologanu. Potrivit pompierilor, flăcări uriașe au cuprins două gospodării, din cauze neștiute deocamdată.

Se pare că incendiul a cuprins întâi o locuință, vâlvătaia nu a putut fi controlată și s-a extins rapid la gospodăria învecinată în care funcționează și un magazin alimentar.

La ora postării acestei știri, focul se manifestă pe circa 400 de metri pătrați.

Din fericire, nu sunt victime, proprietarii celor două gospodării reușind să fugă din calea flăcărilor înainte de a se produce o nenorocire.

REVENIM CU DETALII! 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here