ULTIMĂ ORĂ: Zăpada și viscolul FAC PRĂPĂD în Vrancea! DN 23B și DN 2N ÎNCHISE circulației

2
509

drumuri inchise vrancea ora 15 30 - ULTIMĂ ORĂ: Zăpada și viscolul FAC PRĂPĂD în Vrancea! DN 23B și DN 2N ÎNCHISE circulației

UPDATE 15:30 – Pompierii intervin pentru scoaterea de sub nămeți a mai multor persoane rămase cu mașinile blocate pe șosele. Astfel, pe DN 23, la Măicănești, un autoturism cu o persoană a rămas înzăpezit, la faţa locului deplasându-se administratorul drumului. Alte 5 autoturisme cu 15 persoane au rămas înzăpezite pe DJ 204D pe raza localității Suraia. La faţa locului intervin administratorul drumului cu trei utilaje.

O mașină cu pâine cu o persoană a rămas înzăpezită pe DN 23 pe raza localităţii Călienii Vechi, Năneşti. La faţa locului s-a deplasat SVSU Năneşti care a reușit să deblocheze autoutilitara.

2 autoturisme cu 4 persoane între care se află şi o femeie însărcinată au rămas înzăpezite pe DJ 205 R pe raza localitătii Coteşti. La faţa locului se deplasează administratorul drumului şi SVSU Coteşti.

Cu începere de la ora 14.30, DJ 205 H Domnești – Păunești a fost închis, ca măsura preventivă, în Vrancea, alte trei drumuri județene și două șosele naționale fiind închise.

image 7 - ULTIMĂ ORĂ: Zăpada și viscolul FAC PRĂPĂD în Vrancea! DN 23B și DN 2N ÎNCHISE circulației

UPDATE 09:30 – Alte două drumuri județene au fost închise traficului din cauza viscolului puternic. Este vorba despre DJ 204P pe sectorul DN 2 E85 – Gugești și DJ 202F între Mihălceni și Bălești.

UPDATE 07:15 – Șase autoturisme au rămas blocate în zăpadă pe drumul județean 204P, care face legătura între Dumbrăveni și Gugești. Echipajele de deszăpezire încearcă să ajungă la cele 15 persoane rămase în nămeți.

UPDATE: Vremea rea a cauzat o serie de probleme pe drumurile din județul Vrancea. La primele ore ale dimineții o ambulanță care se deplasa către un copil cu febră în vârstă de 1 an a rămas înzăpezită la Obrejița. Aceasta nu și-a mai putut continua drumul către Sihlea, acolo unde era semnalat cazul. Un autogreder a însoțit ambulanța care a ajuns în siguranță la caz. Copilul a fost preluat de medici și transportat în siguranță la Spitalul Județean de Urgență Focșani.

Tot în cursul nopții un taxi în care se aflau 5 persoane a rămas înzăpezit pe drumul spre Coroteni. O volă de la Serviciul de Voluntari ISU Vrancea a reușit să ajungă la ei și să-i scoată din zăpadă în siguranță.

O altă intervenție a avut loc în Sihlea, acolo unde un autoturism în care se afla o persoană a rămas prins în zăpadă, după ce șoferul mașinii a derapat și a ieșit în decor.

drum viscol noapte - ULTIMĂ ORĂ: Zăpada și viscolul FAC PRĂPĂD în Vrancea! DN 23B și DN 2N ÎNCHISE circulației

Căderile masive de zăpadă și viscolul din ultimile ore au determinat autoritățile să închidă, duminică dimineață, două drumuri naționale din Vrancea.

Este vorba despre DN 23B  (Maicănești – Ciorăști) și DN 2N  (Bogza – Dumbrăveni). Măsura a fost luată începând cu ora 5:45. Pe aceste sectoare de drum zăpada viscolită face ca vizibilitatea să fie redusă sub 50 de metri.

De la intrarea în vigoare a atenționării COD PORTOCALIU, în Vrancea ninge fără întrerupere. Conform autorităților, în următoarele ore vor fi intensificări de vreme severă. Duminică dimineața, între orele 3 și 11, autoritățile sunt pregătite pentruCOD ROȘU. În județele Vrancea și Buzău sunt așteptate căderi masive de zăpadă, dar și vânt puternic care vor determina autoritățile să închidă toate drumurile.

 

Loading...

2 COMENTARII

  1. Bine ca avem bani de concerte Domnule Oprisan și de artificii,și nu sunteți în stare sa aveți 5 mașini de dezapezire!! Lista un bolovan legativil de gat toți cei la putere în Vrancea și aruncați-va în Putna unde e vârtejul mai mare!!!
    Sunt ei o rușine pentru Vrânceni! !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here