ULTIMĂ ORĂ: 5 răniți la Golești, într-un accident cu 3 mașini implicate

0
4013
Grav accident de circulație produs vineri după amiază pe DN2 E85, la Golești. Din primele date, cinci persoane ar fi rănite în urma impactului produs între trei autoturisme. La fața locului au fost mobilizate patru salvări, una de la SMURD și trei de la SAJ Vrancea, o autospecială de stingere incendii în cazul în care va fi nevoie de o astfel de intervenție dar și o autospecială de transport victime multiple.
Din primele date, cinci persoane ar fi rănite, însă cercetările la locul accidentului sunt în plină desfășurare.
Revenim cu detalii!
UPDATE 1 În accidentul din centrul comunei Golești au fost implicate o autoutilitară VW înmatriculată în Vrancea, un camion transport marfă cu numere de Ialomița și un VW Passat, înmatriculat, de asemenea, în Vrancea. În urma impactului dintre cele trei autovehicule, autoutilitara care are în spate o benă s-a răsturnat pe partea dreaptă, blocând un sens de mers. Traficul pe DN2 E85, în centrul comunei Golești, se desfășoară cu dificultate la ora postării acestei știri.
Numărul victimelor în accidentul de la Golești este de cinci, nu de patru, așa cum au anunțat inițial autoritățile.

UPDATE 2 Patru dintre victime au fost preluate de salvări ale SAJ Vrancea iar cea de-a cincea, un bărbat de 44 de ani, a fost preluat de SMURD.

Din primele date, toate cele cinci victime ar fi stabile.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.