DN2-E85, paralizat la Buzău. Șoseaua s-ar putea închide și în Vrancea

0
336

UPDATE 14:45 –  Măsura luată de autoritățile din județul Buzău, de a închide DN2-E85, a făcut ca pe centura de ocolire a municipiului Focșani să fie instituite filtre de poliție care au restricționat traficul către Buzău.  Toate autovehiculele ce tranzitează județul Vrancea au fost trase pe dreapta până la momentul în care drumarii din județul vecin Buzău vor deszăpezi sectoarele de drum cu circulația oprită. Filtre au mai fost instituite și la Adjud și Dumbrăveni.

Își pot continua deplasarea doar cei care circulă în interiorul județului Vrancea.

Polițiștii de la Rutieră au instituit filtre la ieșirea din municipiul Focșani către Buzău. Toate autoturismele care vor să meargă spre sudul țării au fost oprite pe Centura de Ocolire a Focșaniului.

Autoritățile din județul vecin Buzău au decis să întrerupă circulația tuturor autovehiculelor pe DN2-E85. Măsura a intrat în vigoare începând cu ora 13.00. Viscolul și zăpada căzută în ultimele ore pe tronsonul de drum între municipiul Buzău și municipiul Râmnicu Sărat au făcut ca principala legătură cu Capitala să fie întreruptă.

Măsura vizează și tronsonul de drum între Râmnicu Sărat și până la limita cu județul Vrancea.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here