UPDATE- ULTIMĂ ORĂ: Tragedie pe calea ferată. Un Logan făcut praf de tren, 2 persoane decedate, o a treia luptă pentru viață(FOTO)

0
2099

UPDATE3: Starea femeii care a supraviețuit carnagiului de la Slobozia Ciorăști este critică. Femeia este în comă, la Spitalul Județean de Urgență Sfântul Pantelimon din Focșani. Medicii sunt rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire.

UPDATE2: În Logan-ul făcut praf de tren, la Slobozia Ciorăști, se aflau doi bărbați și o femeie, de 66 și respectiv 64 de ani. Doi dintre ei erau soț și soție și erau din Focșani iar a treia persoană era din Slobozia Ciorăști. Singura care a scăpat din carnagiu este femeia, care a fost transportată la spital, în stare critică.

UPDATE: Persoanele decedate sunt 2 bărbați iar o femeie este singura supraviețuitoare a tragediei de la Slobozia Ciorăști. Starea sa este însă critică. Femeia a fost preluată de o ambulanță și va fi dusă la spital. Mașina făcută praf de tren este o Dacia Logan, înmatriculată în Vrancea.

Victimele sunt toate cu vârste peste 50 de ani. Autoturismul în care se aflau cele trei persoane venea dinspre Slobozia Ciorăști către DN 2 E 85 iar la trecerea la nivel cu calea ferată șoferul nu a respectat semnalele acustice și luminoase și ar fi pătruns pe calea ferată, unde Loganul a fost izbit în plin de un tren de persoane București-Mărășești.

Martorii tragediei spun că șoferul Loganului ar fi depășit o coloană de mașini care aștepta să treacă trenul și astfel s-a produs nenorocirea. Imaginea la fața locului este apocalipitică. Loganul lovit de tren este făcut praf iar resturi umane se întind pe zeci de metri.

Circulația feroviară este întreruptă la ora postării acestei știri pe sensul București Mărășești.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Tragedie, sâmbătă dimineață, pe calea ferată. O mașină a fost făcută praf de un tren iar bilanțul este dramatic: 2 persoane decedate și una rănită, rămasă încarcerată între fiarele contorsionate ale autoturismului făcut acordeon în urma impactului cu garnitura de tren.

Din primele informații, accidentul s-a produs la nivel cu calea ferată pe DJ 205 C între DN 2 și Slobozia Ciorăști. Șoferul unei Dacii Logan nu ar fi respectat semnalele acustice și luminoase la trecerea nivel cu calea ferată, mașina fiind lovită în plin de un tren care venea de la București și se îndrepta spre Mărășești. În urma impactului nimicitor, mașina a fost făcută praf. O persoană a murit pe loc, iar o a doua a decedat ulterior, după ce a fost scoasă dintre fiarele contorsionate ale autoturismului. O a treia persoană, încarcerată și ea, este în stare gravă, medicii neputându-se pronunța deocamdată dacă va supraviețui sau nu. Traficul feroviar între București și nordul Moldovei este blocat, la ora postării acestei știri.

Revenim cu detalii!

accident cale ferata3 7 - UPDATE- ULTIMĂ ORĂ: Tragedie pe calea ferată. Un Logan făcut praf de tren, 2 persoane decedate, o a treia luptă pentru viață(FOTO)

accident cale ferata4 - UPDATE- ULTIMĂ ORĂ: Tragedie pe calea ferată. Un Logan făcut praf de tren, 2 persoane decedate, o a treia luptă pentru viață(FOTO)

accident cale ferata2 3 - UPDATE- ULTIMĂ ORĂ: Tragedie pe calea ferată. Un Logan făcut praf de tren, 2 persoane decedate, o a treia luptă pentru viață(FOTO)

accident cale ferata5 2 - UPDATE- ULTIMĂ ORĂ: Tragedie pe calea ferată. Un Logan făcut praf de tren, 2 persoane decedate, o a treia luptă pentru viață(FOTO)

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.