ULTIMA ORĂ! A lovit o mașină de poliție și a fugit! Bărbatul nu avea permis și avea emis pe numele lui mandat european de arestare

0
836

În data de 2 noiembrie a.c., în jurul orei 10.00, cu ocazia activităților specifice de control în trafic desfășurate, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au efectuat un semnal de oprire pentru un autovehicul, care circula pe raza comunei Homocea, însă conducătorul auto nu a oprit, avariind totodată autospeciala de poliție. Astfel, echipajul de poliție a plecat în urmărirea acestuia, pe raza județelor Vrancea și Galați, fiind depistat ulterior de către polițiști, pe raza județului Galați. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că tânărul în cauză, în vârstă de 25 de ani, nu deținea permis de conducere, iar pe numele acestuia exista un mandat european de arestare pentru săvârșirea de infracțiuni contra patrimoniului. În cauză a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și distrugere. (IPJ Vrancea)

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.