FOTO UPDATE-ULTIMĂ ORĂ: Accident cu 6 victime la Pădureni! A fost declanșat PLANUL ROȘU DE INTEVENȚIE

0
1497

UPDATE 17:29 -Bilanțul accidentului de la Pădureni este tragic. 4 persoane au decedat. Este vorba despre doi bărbați, o femeie și un adolescent de aproximativ 15 ani. Alte două persoane au fost grav rănite. Un tânăr de aproximativ 20 ani a fost transportat de ambulanța SMURD la Spitalul din Adjud, iar o victimă de sex feminin a fost transportată de un echipj SAJ la Unitatea de Primiri Urgențe din Focșani. Accidentul a avut loc după ce șoferul unui autoturism a intrat pe contrasens și a lovit frontal un alt autoturism. Mașinile implicate în coliziune sunt înmatriculate în județul Bacău, respectiv județul Constanța.

UPDATE 17:00 – Din nefericire un  copil de 15 ani a decedat. Este ce-a de-a treia persoană declarată decedată. O a patra persoană este resuscitată la acest moment. Elicopterul SMURD va prelua două victime, rănite mai grav și le va transporta la spitalul din Adjud. 

accident-padureni copy

UPDATE 16:34La fața locului va ajunge și elicopterul SMURD pentru a prelua unul dintre răniți. În scurt timp, la locul accidentului va mai ajunge o autospecială de transport victime multiple și o ambulanță SMURD.

UPDATE 16:23În accidentul de la Pădureni au fost împlicate două autoturisme care s-au ciocnit frontal. În urma coliziunii, 8 persoane au fost rănite. Din nefericire, două dintre victime au decedat. Alte șase sunt rănite grav.

UPDATE 16:17 – În urma accidentului două persoane au decedat. O a treia victimă, un minor cu vârsta de 13-15 ani, se află în stop cardio-respirator și i se aplică manevre de resucitare.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Un alt accident de circulație s-a produs, în urmă cu puțin timp pe drumul european 85, în localitatea Pădureni. Din primele informații, în urma accidentului 6 persoane au fost rănite. Două persoane au decedat. Pompierii vrânceni au declanșat PLANUL ROȘU de intervenție. La fața locului intervine Detașamentul de Pompieri Focșani cu modulul SMURD, Secția de Pompieri Adjud cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD și Stația de Pompieri Panciu cu o ambulanță SMURD. VOM REVENI CU DETALII!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.