ULTIMA ORĂ! ACCIDENT cu patru victime la ieșirea din Adjud către Bacău

0
2217

UPDATE 12:24: Conform informațiilor de ultim moment, una dintre victime este rănită ușor, în timp ce celelalte trei au suferit atacuri de panică și nu a fost nevoie de transportul acestora la spital. Polițiștii au demarat cercetările specifice în cadrul unui dosar penal în care se vor face verificări pentru a se stabili cu exactitate cum s-a produs evenimentul rutier și cine se face vinovat de acesta.

Un accident rutier s-a produs, în urmă cu puțin timp, pe DN2-E85, la ieșirea din localitatea Adjud către Bacău. Din primele informații, impactul s-a produs între două autoturisme după ce șoferul unuia dintre acestea nu a acordat prioritate de trecere. În urma coliziunii, patru femei aflate într-una dintre mașini au fost rănite. Ambulanțele ajunse la fața locului le-au preluat pe acestea și le-au transportat la spital pentru îngrijiri medicale. VOM REVENI CU DETALII! (foto cu caracter informativ)

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.