UPDATE-ULTIMĂ ORĂ: ACCIDENT grav pe centura Focșaniului

0
1019

UPDATE: În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme. Este vorba despre un autoturism Alfa Romeo, înmatriculat provizoriu în Vrancea și o autoutilitară Renault înmatriculată în Buzău. Șoferul autoturismului Alfa Romeo a avut nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare. Conform polițiștilor, accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate. Oamenii legii vor continua cercetările pentru a stabili cu exactitate modul în care s-a produs evenimentul rutier și cine se face vinovat de acesta.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Un accident grav de circulație s-a produs pe centura de ocolirea a municipiului Focșani, în apropiere de Praktiker. Din primele informații, în evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme. La fața locului au ajuns și pompierii focșăneni cu o autospecială de descarcerare și o autospecială de stingere incendii cu apă și spumă. Un bărbat, în vârstă de aproximativ 70 de ani a rămas încarcerat într-unul dintre autoturisme. Pompierii au reușit să-l scoată pe acesta dintre fiarele contorsionate și a fost preluat de o ambulanță SAJ. Traficul în zonă se desfășoară cu dificultate. VOM REVENI CU DETALII!

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.