VIDEO+FOTO – UPDATE: ACCIDENT GRAV pe DN2-E85! Un motociclist și-a pierdut viața

0
870

accident motociclis dn2 e85 2 copy - VIDEO+FOTO - UPDATE: ACCIDENT GRAV pe DN2-E85! Un motociclist și-a pierdut viața

UPDATE 2: Tânărul de 26 de ani care și-a pierdut viața în cumplitul accident, se numește Luchian Andrei Vasile și este originar din județul Suceava. Băiatul, conducea o motocicletă Suzuki, și cel mai probabil se întorcea spre casă. Șoferul tractorului, care a provocat accidentul are 59 de ani.

UPDATE: Accidentul deosebit de grav s-a petrecut în jurul orelor 18:00, pe drumul European 85, la 3 kilometri de municipiul Focșani spre Garoafa. Un tractor care se deplasa dinspre Focșani a axecutat manevra de viraj la stânga, moment în care un motociclist care se deplasa pe același sens de mers a izbit violent tractorul. Pe motocicletă se afla un tânăr de 26 de ani, care mergea spre casă, în Suceava.

În urma coliziunii motociclistul a fost aruncat pe asfalt și a suferit răni grave. Un echipaj de ambulanța sosit la fața locului, l-a preluat pe băiat pentru a-l transporta la spital. Din nefericire, inima tânarului s-a oprit înainte ca ambulanța să ajungă la spital. Medicii l-au resuscitat pe băiat, chiar în ambulanța care l-a preluat.

Polițiștii sosiți la fața locului vor face în continuare cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzei producerii accidentului și cine se face vinovat în acest caz.

accident motociclis dn2 e85 3 copy - VIDEO+FOTO - UPDATE: ACCIDENT GRAV pe DN2-E85! Un motociclist și-a pierdut viața accident motociclist dn2 e85 copy - VIDEO+FOTO - UPDATE: ACCIDENT GRAV pe DN2-E85! Un motociclist și-a pierdut viața

 

ȘTIREA INIȚIALĂ: Un accident deosebit de grav a avut loc în urmă cu puțin timp pe DN2- E85. Din primele informații un motociclist a intrat violent într-un tractor, la ieșirea din Focșani spre Garoafa. În urma coliziunii conducătorul motocicletei a decedat pe loc.

Traficul în zonă se desfașoară cu dificultate. Polițiștii au ajuns la fața locului și fac cercetări.

VOM REVENI CU DETALII!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here