UPDATE FOTO-ULTIMĂ ORĂ: Accident grav pe șoseaua Odobești

0
2341

UPDATE 3: ISU VRANCEA: În jurul orei 15:50 a fost anunțat un accident rutier pe DN2M, tronsonul Focșani-Unirea-Odobești. Din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani au intervenit autospeciala de descarcerare și o autospecială de stingere cu apă și spumă. Ajunse la fața locului, forțele de intervenție au intervenit pentru descarcerarea unei persoane în stare de inconștiență aflată încarcerată într-un autoturism care a intrat în coliziune cu un excavator. Persoana a fost descarcerată și preluată de echipajul SAJ VN.

UPDATE 2: Inițial, polițiștii au transmis că accidentul a avut loc pe șoseaua Vrancei. Ulterior au venit cu o rectificare: este vorba despre drumul național 2M, care face legătura între Focșani și Odobești.

UPDATE: În urma accidentului, un bărbat de 47 de ani a rămas încarcerat. După ce a fost scoasă din mașină, a fost preluat de ambulanță în stare de inconștiență și dus la spital.

Un grav accident de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp pe Șoseaua Vrancei, la ieșirea din Focșani spre Bolotești. Din primele date, în accident ar fi implicate un autoturism și un buldozer, care ar fi intrat în coliziune. Deocamdată nu se știe dacă există victime.

VOM REVENI CU DETALII!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.