UPDATE- ULTIMĂ ORĂ: Accident înfiorător cu 3 morți și 11 răniți, lângă Vrancea(GALERIE FOTO)

1
717

accident camion microbuz copy - UPDATE- ULTIMĂ ORĂ: Accident înfiorător cu 3 morți și 11 răniți, lângă Vrancea(GALERIE FOTO)

UPDATE2: În microbuzul implicat în accident se aflau hanbaliștii legitimați la CSU Târgoviște. Aceștia au disputat un meci cu echipa suceveană Vicov Bucovina. Se pare că cei trei decedați sunt din rândul sportivilor, ei fiind încă încarcerați în microbuzul peste care este răsturnat autotrenul.

UPDATE1: În microbuzul implicat în accidentul de pe DN2 E85 se aflau handbaliști.

Nenorocire pe DN2 E85, aproape de județul Vrancea. Un cumplit accident de circulație s-a produs duminică noapte, la ieșire din Râmnicu Sărat spre Focșani. Din primele informații, un autocamion încărcat cu cherestea s-a răsturnat, în împrejurări neelucidate încă, peste un microbuz plin cu oameni.

În urma accidentului, 3 persoane au decedat iar 11 au fost rănite. Toate victimele au rămas încarcerate pentru scoaterea lor acționând atât pompieri din Buzău și Vrancea, cât și din București.

De altfel, autoritățile din județul vecin, Buzău, au pus în aplicare planul roșu, având în vedere numărul ridicat de victime.

La locul tragediei au fost mobilizate numeroase mașini de intervenție și forțe.

Până acum, 11 persoane au fost descarcerate și transportate cu ambulanțele la spitalul din Râmnicu Sărat. 3 persoane sunt în continuare încarcerate iar pompierii încearcă să le scoată din microbuzul peste care este răsturnat camionul cu lemne.

Misiunea este extrem de dificilă. Se pare că cei trei încarcerați sunt decedați.

Despre starea răniților nu se știe nimic deocamdată, ei fiind transportati la Râmnicu Sărat, ulterior în funcție de starea lor urmând a se lua decizia transferării la spitale din Buzău ori București.

Traficul pe DN 2 E 85 la ieșire din Râmnicu Sărat spre Focșani este blocat la ora postării acestei știri.

REVENIM CU DETALII!

Loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.