ULTIMĂ ORĂ: ACCIDENT între Focșani și Garoafa

1
1955

Accident grav marți după-amiază pe DN2-E85 între Focșani și Garoafa. Din primele informații două persoane au fost rănite în urma coliziunii între două autoturisme. Șoferul unui Renault Clio, înmatriculat în București, pe fondul traficului aglomerat și a neatenției în conducere a lovit un autoturism Opel Tigra care circula pe același sens de mers.

În urma accidentului două persoane au fost rănite, ambele fiind pasagere în Opel. Acestea au fost transportate cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență din Focșani.

Traficul în zonă a fost blocat pe sensul Garoafa Focșani mai bine de 30 de minute.

Polițiștii sunt la fața locului pentru cerectări urmând să stabilească cu exactitate modul de producere al accidentului dar și cine se face vinovat de acesta.

Vom reveni cu amănunte!

accident focsani garoafa2 - ULTIMĂ ORĂ: ACCIDENT între Focșani și Garoafaaccident focsani garoafa3 - ULTIMĂ ORĂ: ACCIDENT între Focșani și Garoafa

Catalin-Toma-PNL-Vrancea
Loading...

1 COMENTARIU

  1. Daca cineva a retinut, filmat sau fotografiat numarul unui WV negru monovolum, al carui sofer se iresponsabil se juca sau filma cu telefonul mobil la volan, nefiind atent la drum si cauzand in urma lui accidentul din 18.04.2017, dintre Garoafa si Focsani, la care nu a oprit ulterior sa ajute cum era normal Moral si legal, va rog sa ma ajutati. Poate cu mult noroc si cu sprijinul dumneavoastra il vom gasi.

    PS: Soferul acestui autoturism WV monovolum, care se juca cu telefonul a schimbat benzile fara sa se asigure (de pe banda 2 pe banda 1) presand in autoturismul Renault de pe prima banda care a franat si a incercat sa evite impactul, a intrat cu o roata pe acostamentul denivelat si a pierdut controlul volanului. Acesta a acrosat in derapare autoturismul opel de pe banda 2 si doua tinere au suferit vatamari corporale.

    Multumesc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here