ULTIMĂ ORĂ: ACCIDENT pe DN2 E85: a scăpat ca prin minune după ce mașina i s-a făcut praf (FOTO)

0
1572

Un accident care putea avea urmări grave a avut loc duminică după-amiază, pe DN2 E85, la ieșirea din Garoafa spre Focșani.

Șoferul unui Ford înmatriculat în Vrancea, care venea de la Tișița și se îndrepta spre Focșani, a adormit la volan, a pătruns pe contrasens și s-a izbit violent de un cap de pod. Deși impactul a fost extrem de violent, iar mașina s-a făcut praf în partea din față, conducătorul auto a scăpat ca prin minune, fără să fie rănit.

Un mare noroc a fost și că în acel moment nu venea nici o mașină din sens opus, caz în care ar fi putut avea loc o adevărată tragedie. Polițiștii de la circulație sunt, la oră postării acestei știri, la locul accidentului pentru cercetări.

Traficul pe DN2E85 nu a fost afectat de accidentul rutier.

 

accident garoafa1 - ULTIMĂ ORĂ: ACCIDENT pe DN2 E85: a scăpat ca prin minune  după ce mașina i s-a făcut praf (FOTO)accident garoafa2 - ULTIMĂ ORĂ: ACCIDENT pe DN2 E85: a scăpat ca prin minune  după ce mașina i s-a făcut praf (FOTO)accident garoafa3 - ULTIMĂ ORĂ: ACCIDENT pe DN2 E85: a scăpat ca prin minune  după ce mașina i s-a făcut praf (FOTO)accident garoafa5 - ULTIMĂ ORĂ: ACCIDENT pe DN2 E85: a scăpat ca prin minune  după ce mașina i s-a făcut praf (FOTO)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here