UPDATE- ULTIMĂ ORĂ: Accident spectaculos pe Comisia Centrală: a rupt un stâlp de beton, dar a scăpat nevătămată (FOTO)

3
2364

Un accident care putea avea urmări tragice a avut loc vineri dimineață, pe strada Comisia Centrală din Focșani. O angajată a Spitalului Județean Focșani (asistentă medicală, potrivit primelor informații), în timp ce se afla la volanul unui Opel Astra, a pierdut la un moment dat controlul asupra direcției de mers și s-a oprit într-un stâlp de beton.

Impactul a fost extrem de puternic, iar stâlpul a fost rupt, existând pericolul să se prăbușească în orice moment. În mod miraculos, șoferița a scăpat teafără, iar la momentul postării acestei știri ea se află în mașina poliției pentru a da declarații cu privire la ceea ce s-a întâmplat.

Se pare că asistenta s-a aplecat după telefonul mobil, iar o secundă de neatenție putea să-i fie fatală. În urma accidentului, întreaga zonă a rămas fără curent electric.

De asemenea, sunt afectate și rețelele de internet și cablu tv. Echipe de la Electrica sunt prezente la fața locului și încearcă să remedieze problema.

UPDATE: Traficul rutier a fost închis pe strada Comisia Centrală, în urma accidentului produs vineri dimineață. Echipe de polițiști dirijează mașinile, iar strada e închisă pentru a le permite echipelor de la Electrica să lucreze pentru remedierea defecțiunii.

Revelion 2023 Antal Queen 2
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.
Revelion 2023 SARA Events

3 COMENTARII

  1. Prosstele naibii la tot pasul incurca traficu…multe din ele sta pe facebook dar asta o sa vedeti noaptea cand se vede telefonu ..nu au treaba cu condusul nu tin banda,nu se uita in oglinda ca are pe altu in spate nu semnalizeaza etc….LA REEXAMINARE CU ELE TOATE !!!

  2. Prietene, inainte de a-i judeca pe altii, bine ai face sa mai treci prin clasa I. Atunci parca se invata scrierea si citirea fara de care nu se poate lua permisul de conducere. Dumneata cum l-ai fi luat oare?

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.