UPDATE- ULTIMĂ ORĂ: Accident GRAV la Dumbrăveni. 3 răniți în urma unei ciocniri frontale

0
629

accident-dumbraveni-bachus3

UPDATE: În urma accidentului două autoturisme și o camionetă de transport marfă au fost grav avariate. Doar o minune a făcut ca șoferii să scape teferi din impactul extrem de puternic.

Dinamica accidentului arată că șoferul autoturismului CITROEN, care se deplasa dinspre Focșani către RM. SĂRAT a părăsit banda sa de mers, a intrat pe contrasens și a lovit frontal autoturismul VW GOLF, înmatriculat în București și a ricoșat în camioneta care circula regulamentar.

Pasagera autoturismului CITROEN a fost singura persoana transportată la spital pentru îngrijiri medicale după ce a acuzat dureri la unul din membrele superioare. Șoferii implicați în accident au refuzat transportul la spital.

Polițiștii urmează să facă cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul și cine se face vinovat de acesta.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Un accident grav s-a produs în urmă cu puțin timp pe DN2-E85 între popasul BACHUS și localitatea Dumbrăveni. Din primele informații două autoturisme s-au lovit frontal după ce unul dintre acestea a intrat pe contrasens.

În urma coliziunii trei persoane au fost rănite. Este vorba despre cei doi șoferi ai autoturismelor dar și o pasageră care se afla pe locul din dreapta față. La fața locului s-a deplasat o ambulanță SMURD și o autospeciala de pompieri cu apă și spumă.

Traficul în zonă se desfășoară cu dificultate.

VOM REVENI CU FOTO ȘI DETALII!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.