ULTIMĂ ORĂ: Afaceristul Ion Ștefan și-a anunțat candidatura la Primăria Focșani

2
2029

ion-stefan-pnl-vrancea

Într-o postare pe Facebook, coordonatorul Departamentului de Comunicare al PNL Vrancea, Tiberiu Condrea, face publică candidatura la Primăria orașului Focșani a afaceristului Ionuț Ștefan.

“Societatea civilă dorește schimbarea. Vor alt profil de politician, vor fapte, nu vorbe. Oamenii au încredere în cei care nu-i mint sau în cei care reușesc în activitatea profesională. Cel mai greu de convins să candideze este omul de afaceri. Un bussinesman care își dorește să fie primarul municipiului Focșani este Ion Ștefan. Îi urez mult succes și sunt sigur că el va munci pentru aceast proiect, așa cum o face și din postura de director general al firmei Balcanic Prod”, se arată în postarea de pe rețeaua de socializare.

Contactat telefonic, afaceristul a declarat pentru reporterii Jurnal de Vrancea că dorește să se implice mai mult. În calitate de manager al unei companii de succes a reușit în cei 20 de ani de activitate să realizeze foarte multe.

“Cred că cetățenii orașului merită mai mult decât ce au primit până acum, mai multă implicare, mai multă pricepere și cel mai important, merită dorința de a realiza. Sunt un tânăr, chiar dacă am 47 de ani, care în decursul anilor am activat într-un singur domeniu, director la Balcanic Prod, societate care după 20 de ani a fost desemnata campioană in business. În cei 20 de ani de activitate, societatea nu a lucrat niciodată cu statul”, a declarat pentru Jurnal de Vrancea, Ion Ștefan.

Întrebat ce părere are de protestele din ultimile zile din capitală, dar și de la Focșani, Ion Ștefan a declarat că le susține din toată inima.

“Protestele le susțin, din toata inima și din toata puterea, Oamenii sunt nemulțumiti pentru că sunt nedreptățiți, nu au fost ascultați, nu au fost ajutați și au fost luati la număr. Politicienii s-au gândit la ei în loc să se gândească la cetățenii pe care îi reprezintă”, a mai declarat afaceristul.

Loading...

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.