ULTIMĂ ORĂ: Angajat al unei instituții din Panciu, reținut după un flagrant de luare de mită!

2
5819

Un păncean angajat ca șofer în cadrul unei instituții publice din oraș a fost reținut ieri, în urma unui flagrant organizat de ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Vrancea, împreună cu polițiști ai Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea – Poliţia oraşului Panciu, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea. Flagrantul a fost realizat în jurul orei 18.00, pe când suspectul primea 2.500 de lei de la o altă persoană, denunțător în cauză, căruia îi promisese că îl va ajuta să se angajeze în schimbul acestei sume de bani. „Suspectul i-a promis denunţătorului că îşi va exercita influenţa pe lângă persoane cu putere de decizie din cadrul unei societăți comerciale aflate în subordinea directă a Consiliului Local Panciu, cu scopul de a-i facilita angajarea pe un post de conducător auto în cadrul acestei societăţi. Faţă de suspect a fost dispusă măsura preventivă a reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca, ulterior, să se aprecieze cu privire la oportunitatea dispunerii altor măsuri”, au comunicat cei de la Serviciul Anticorupție Vrancea.

 

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

2 COMENTARII

  1. Un obicei: ” un pancean …. un leustean… un soferas…, .Nume, prenume , profezie etc pt .ca stirea sa fie stire. Cauta flmul Z si ai sa vezi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.