ULTIMA ORĂ! Au fost afișate REZULTATELE de la Bacalaureat 2021, sesiunea de toamnă

0
94

Au fost afișate rezultatele de la Bacalaureat 2021, sesiunea august, au fost afişate marţi, 31 august, după ora prânzului, pe site-ul bacalaureat.edu.ro, dar și la avizierele școlilor. Rezultatele elevilor sunt publicate cu anonimizarea numelui şi a prenumelui. Contestaţiile pot fi depuse în ziua de 31 august 2021 (în intervalul orar 12:00 – 18:00). Acestea pot fi depuse/transmise şi prin mijloace electronice.  Conform edupedu.ro, candidații completează, semnează şi depun/transmit prin mijloace electronice şi o declaraţie-tip în care se menţionează faptul că au luat cunoştinţă că nota acordată ca urmare a soluţionării contestaţiei poate modifica, după caz, nota iniţială, prin creştere sau descreştere.

Descarcă de aici modelul pentru cererea de contestație la Bacalaureat 2021, sesiunea de toamnă

Inspectoratul Școlar Județean Vrancea  a centralizat astăzi, 31 august 2021, rezultatele obținute de absolvenții studiilor liceale care au susținut probele examenului național de Bacalaureat în sesiunea august-septembrie 2021, înainte de contestații.

Rezultatele au fost afișate atât pe pagina web: bacalaureat.edu.ro, cât și în centrele de examen, prin anonimizarea numelui și a prenumelui candidaților, în concordanță cu prevederile art. 5 și ale art. 6 din Regulamentul UE 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor – RGPD/GDPR).

Rata cumulată de promovare (înainte de contestații) este de 30,74 %.

Au promovat 142 de candidați, dintr-un total de 462 de candidați prezenți.

Contestațiile pot fi depuse/transmise astăzi, 31 august, în intervalul orar 12:00 – 18:00, inclusiv prin mijloace electronice. În această situație, candidații completează, semnează și depun/transmit prin mijloace electronice și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora. Rezultatele înregistrate după soluționarea contestațiilor vor fi anunțate vineri, 3 septembrie 2021 .

Pentru a fi declarat promovat, un absolvent de liceu trebuie să îndeplinească următoarele condiții, cumulativ:

  • recunoașterea/echivalarea/susținerea tuturor probelor de evaluare a competențelor lingvistice și digitale;
  • susținerea tuturor probelor scrise și obținerea notei 5 (cel puțin) la fiecare dintre acestea;
  • obținerea mediei 6 (cel puțin) la probele scrise.

VEZI ACI REZULTATE VRANCEA!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.