ULTIMĂ ORĂ: Au fost publicate REZULTATELE FINALE de la concursul național de Titularizare 2020

0
309

Ministerul Educației și Cercetării a făcut publice rezultatele finale, în urma contestațiilor, de la concursul național de titularizare 2020. În Vrancea, au fost depuse un număr de 56 de contestații. În cazul a 55 de contestații, notele au fost modificate astfel: pentru 32 de lucrări contestate, notele inițiale au fost mărite, în timp ce pentru 23 de lucrări notele inițiale au fost micșorate. În cazul unui candidat, nota a rămas aceeași. Astfel, în urma reevaluării lucrărilor contestate la proba scrisă din cadrul concursului național pentru ocuparea posturilor didactice din învățământul preuniversitar, rata de promovare a crescut la 58,64.

Reamintim că în centrele de evaluare au fost notate 353 de lucrări, din 401 candidați prezenți la proba scrisă, întrucât: 45 de candidați s-au retras din concurs din motive personale sau medicale, în conformitate cu prevederile metodologiei, 2 de candidați au fost eliminați pentru fraudă sau tentative de fraudă, iar lucrarea unui candidat a fost anulată din motive legate de nerespectarea metodologiei. Candidații eliminați pentru fraudă sau tentativă de fraudă nu vor fi repartizați pe posturi didactice în anul școlar 2020-2021. Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota 7 (șapte), iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), minimum nota 5 (cinci).

„Repartizarea candidaților pe posturile didactice de predare vacante, publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a notelor obținute la proba scrisă, se realizează în ședințe publice, organizate de către Inspectoratul Școlar Județean Vrancea, în perioada 12 – 14 august. Detalii suplimentare sunt disponibile atât pe site-ul titularizare.edu.ro, unde Ministerul Educației și Cercetării a publicat astăzi, 11 august, la ora 11:00, rezultatele finale”, se arată într-un comunicat de presă semnat de prof. Gabriela Daniela Marchitan, inspector școlar general adjunct.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.