ULTIMA ORĂ! Avertizări de la meteorologi: NINSORI PUTERNICE în zona de munte a județului! În restul teritoriului va ploua până mâine seară

0
674

Specialiștii în meteorologie au emis o avertizare meteo valabilă pentru mai multe județe, printre care se numără și Vrancea. Astfel, zona de munte a județului Vrancea este vizată de un cod portocaliu de precipitații abundente sub formă de ninsori și ploi. Avertizarea intră în vigoare sâmbătă, de la ora 17:00 și va fi valabilă până duminică, la ora 17:00. În intervalul menționat, în Carpații Meridionali și de Curbură vor fi precipitații abundente. Va ploua, iar la altitudini de peste 1700 m va ninge, se va depune strat consistent de zăpadă, iar vântul va avea intensificări, cu rafale de peste 80…100 km/h, viscolind ninsoarea, spulberând zăpada și determinând diminuarea semnificativă a vizibilității. Cantitățile de apă vor depăși 50…60 l/mp și pe suprafețe mici 70 l/mp”, se arată în informarea ANM. În același timp, restul județului este vizat de un cod galben care va intra în vigoare sâmbătă, la ora 14:00 și va fi valabil până duminică seara, la ora 17:00. „În intervalul menționat, în zonele deluroase din Oltenia și Muntenia va ploua însemnat cantitativ, iar în sudul Banatului și local în Moldova la început vor fi ploi, apoi vor predomina ninsorile, în special în zona de munte. Cantitățile de apă vor depăși 25…40 l/mp”, au mai transmis specialiștii în mteorologie.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.