ULTIMA ORĂ! Bărbat dat dispărut la plaja Doaga! Pompierii îl caută cu o barcă pneumatică

0
1930

UPDATE: Bărbatul a fost găsit fără viață. Echipajul SAJ prezent la fața locului a declarat decesul.

UPDATE 14:37 – Un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani intervine cu 1 autospecială de transport scafandri de intervenție și 1 barcă pneumatică, pentru căutarea unei persoane de sex masculin, în vârstă de 24 ani, posibil înecată în balta Doaga, zona de agrement Plaja Doaga (ISU Vrancea)

Intervenție de ultimă oră a pompierilor vrânceni! Aceștia au fost solicitați să intervină la plaja Doaga după ce un bărbat a intrat în apă și nu a mai ieșit la mal. Din informațiile noastre, bărbatul, în vârstă de 24 de ani, se afla la scăldat împreună cu mai mulți prieteni. La un moment dat acesta ar fi intrat în apă să se răcorească însă nu a mai ieșit. La fața locului au ajuns pompierii cu o barcă pneumatică care acționează pentru căutarea bărbatului. VOM REVENI CU DETALII! 

Revelion 2023 SARA Events
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.