ULTIMA ORĂ: Bărbat găsit decedat pe o stradă din Focșani (UPDATE)

0
1806

UPDATE – IPJ VRANCEA: În jurul orei 16:45, polițiștii focșăneni au fost sesizați prin apel 112, de către o persoană cu privire la faptul că a găsit, lângă scara unui bloc din municipiul Focșani, un bărbat, în stare de inconștiență, posibil decedat. La fața locului s-a deplasat o echipă operativă precum și cadre medicale care au constatat decesul bărbatului în vârstă de 80 de ani. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Vrancea în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Un bărbat în vârstă de 80 de ani și-a găsit sfârșitul, luni seara, pe B-dul Brăilei din Focșani. Bătrânul a fost găsit decedat pe gangul de lângă minimarketul Maxicom. Alarma a fost dată de un trecător care a sunat la 112. Nu se știe cu exactitate ce s-a întâmplat, însă martorii de la fața locului au declarat că bărbatul s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut. O ambulanță ajunsă la fața locului nu a mai putut face nimic pentru bărbat, decât să constate decesul. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă în care vor efectua cercetări. Trupul fără viață a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru necropsie.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.