UPDATE-ULTIMĂ ORĂ: Bărbat găsit MORT în zăpadă

0
906

UPDATE: Bărbatul găsit decedat are 70 de ani și este din Păulești. Acesta se regăsea în evidențele medicului de familie cu afecțiuni medicale. A ieșit din locuință în dimineața acestei zile însoțit de fiul sau, moment în care a simțit că i se face rău. A căzut în prezența fiului și a fost transportat în locuință. Din nefericire, reprezentanții SAJ Vrancea au constatat decesul bărbatului, cauza fiind afecțiuni cardiace.

Pompierii vrînceni au fost solicitați, joi dimineață, să intervină pentru salvarea unei persoane în stare de inconștiență, căzută în zăpadă la Păulești.

Apelul a venit prin intermediul numărului unic 112, în jurul orei 08:10. La fața locului s-a deplasat o ambulanță de la SAJ Vrancea. Din nefericire, salvatorii au identificat trupul neînsuflețit al unui bărbat.

Din primele verificări, nu au fost identificate aspecte care ar putea conduce la ipoteza că decesul s-a produs din cauza hipotermiei.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.