UPDATE-ULTIMĂ ORĂ: Bărbat rănit în urma unui accident pe strada Antrepozite

0
435

UPDATE: Șoferul mașinii lovite, un bărbat de 38 de ani, nu a acuzat nici un fel de probleme în urma accidentului rutier. Ulterior, pentru că a început să se simtă rău și să acuze dureri, el s-a prezentat la Spitalul Județean Focșani. În aceste condiții, accidentul rutier s-a transformat dintr-unul ușor cu un rănit într-unul cu doi răniți.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Un accident rutier s-a produs miercuri după-amiază pe strada Antrepozite din Focșani. Potrivit polițiștilor, în timp ce conducea o mașină, un bărbat de 66 de ani a intrat pe Antrepozite de pe strada Dionysos fără să-i acorde prioritate unei alte mașini care circula regulamentar. În urma impactului dintre cele două autoturisme, șoferul vinovat a fost rănit ușor. Polițiștii au întocmit dosar penal și cercetează cazul în continuare.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.