UPDATE- ULTIMĂ ORĂ: Bătrână găsită moartă, la Garoafa. Fiul său, suspect de CRIMĂ

0
691

O bătrână de 83 de ani din localitatea Garoafa a murit vineri dimineaţă, decesul fiind suspect. Primele date conduc la ipoteza că ar putea fi vorba despre o crimă, fiul femeii,  în vârstă de 54 de ani, fiind principalul suspect. Oamenii din localitate spun că acesta provoca deseori scandaluri, iar în mâini îi cădeau de fiecare dată mama şi sora sa. Toate certurile porneau de la alcoolul consumat de bărbat în exces.

Vineri dimineaţă, se pare că între bărbat şi mama lui ar fi  pornit un nou scandal, în urma căruia acesta i-ar fi aplicat mai multe lovituri bătrânei.

Cei care au alertat autorităţile au fost vecinii.

La sosirea poliţiştilor, bărbatul de 54 de ani ar fi încercat să fugă, dar a fost prins de oamenii legii, ale căror cercetări sunt în plină desfăşurare

Revenim cu detalii!

UPDATE Bărbatul de 54 de ani, bănuit că și-a omorât mama, a fost dus la audieri și este foarte probabil săfie reținut pentru omor calificat și tentativă la omor calificat. Asta după ce bărbatul ar fi lovit cu toporul o femeie, soția unui vecin, la care individul a mers cu scandal după ce și-ar fi ucis părintele.

Femeia lovită cu toporul a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

 

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.