UPDATE-ULTIMĂ ORĂ: Călătorie de coșmar! Un autobuz de la Transport Public a acroșat un TIR, aproape de cartierul Mîndrești (FOTO)

0
2580

Un autobuz al Societății Transport Public Focșani a fost implicat luni după-amiază într-un accident, aproape de intrarea în cartierul Mîndrești. Autobuzul de pe ruta 2 a acroșat în mers un TIR cu partea stângă, din motive încă necunoscute. În momentul în care s-a produs accidentul, în autobuz se aflau 12 pasageri, care s-au speriat teribil.

Din fericire, nici unul dintre pasageri nu a fost rănit. Aceștia au fost preluați de o mașină aparținând Penitenciarului Focșani și au fost duși în siguranță la destinație. Polițiști ajunși la fața locului au testat ambii șoferi cu alcooltestul, însă nici unul dintre conducătorii auto nu consumase alcool.

Vom reveni cu detalii!

UPDATE: Pasagerii din microbuzul groazei era deținuți de la Penitenciarul Focșani. 10 deținuți de la Penitenciarul Focșani și 3 angajați ai instituției se aflau în autobuzul societății Transport Public Focșani care a fost implicat, luni după-amiază, într-un accident de circulație la intrarea în cartierul Mîndrești.

Deținuții fuseseră la lucru în Focșani, în baza unui contract de prestări servicii pe care unitatea de detenție îl are încheiat cu Direcția de Dezvoltare a Primăriei Focșani.

Cel mai probabil, aceștia fuseseră la strâns zăpada și gheața de pe străzile din Focșani. Nici unul dintre deținuți sau angajații Penitenciarului nu a fost rănit, aceștia fiind transportați la destinație cu o mașină a unității.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.