ULTIMĂ ORĂ: Casă în flăcări la Garoafa. UPDATE

0
844

UPDATE: Incendiul a fost lichidat după câteva ore în care pompierii au luptat cu flăcările. Se pare că incendiul a izbucnit din cauza coșului de fum deteriorat, ceea ce a dus la mistuirea a 70 mp din acoperișul locuinței şi anexelor, precum şi bunurile de uz casnic şi gospodăresc din 5 camere. În timpul intervenției a fost evacuată o butelie, pompierii militari reușind să limiteze propagarea flăcărilor, salvând bunurile dintr-o cameră.

Știrea inițială: În urmă cu puțin timp, pompierii vrânceni au fost solicitați să intervină pentru a stinge un incendiu izbucnit la o gospodărie din Garoafa. Flăcările au cuprins o casă și anexele, în suprafață de aproximativ 70 de metri pătrați, incendiul fiind în acest moment localizat de forțele de intervenție, care intervin pentru lichidarea acestuia. La fața locului acționează atât Detașamentul de Pompieri Focșani, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, precum și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Garoafa.

Foto: Arhivă

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.