ULTIMĂ ORĂ: Ce au descoperit polițiștii în cazul accidentului în care un adolescent de 15 ani a murit la Buzău

0
1279

Răsturnare de situație în cazul accidentului în care și-a pierdut viața un tânăr de 15 ani din Ciorăști.

Dacă inițial s-a crezut că băiatul din Ciorăști ar fi fost la volanul mașinii care s-a răsturnat pe un câmp în apropiere de localitatea Dăscălești, ancheta oamenilor legii a scos la iveală cu totul altceva. Conform polițiștilor din Buzău, la volanul mașinii se afla un alt băiat de 15 ani, prieten cu cel decedat, domiciliat într-un sat învecinat.

Cei doi au petrecut noaptea la domiciliul băiatului mort, iar spre dimineață s-au hotărât să plece la plimbare cu mașina. La scurt timp, șoferul de ocazie a pierdut controlul volanului și s-au răsturnat cu autoturismul de mai multe ori, în afara părții carosabile. În urma accidentului, băiatul din Ciorăști a fost proiectat prin parbrizul mașinii și a decedat pe loc. Celălalt tânăr s-a speriat și a fugit de la locul accidentului.

În urma anchetei, polițiștii au stabilit dinamica accidentului și și-au dat seama că altcineva se afla la volan în momentul producerii tragediei. Oamenii legii au mers pe fir și l-au identificat pe adolescent la domiciliu. Aceștia vor continua cercetările și vor stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

CITEȘTE ȘI: Un copil din Ciorăști a murit după ce s-a răsturnat pe câmp cu mașina furată din curte

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.