ULTIMA ORĂ! Cei doi tineri care au evadat din arestul IPJ au fost CAPTURAȚI! Unde au fost găsiți aceștia aceștia?

0
4738

Cei doi tineri care au evadat din arestul IPJ Vrancea au fost capturați. Oamenii legii au reușit să dea de urma acestora la mai puțin de 2 ore de la momentul în care au evadat. Cei doi au fost capturați în Focșani, în zona Pieței Moldovei.  Reamintim că, joi, în jurul orei 18:30, doi tineri, în vârstă de 17, respectiv 22 de ani, au evadat din arestul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea. Conform polițiștilor aceștia au fugit din curtea interioară a Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea.Cei doi erau în arest preventiv fiind acuzați de furt, unul fiind încarcerat din 4 ianuarie și celălalt din 25 ianuarie.

UPDATE: Ei sunt cei doi polițiști din cadrul IPJ Vrancea care i-au observat alergând și au pornit în urmărirea lor. La scurt timp, la fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție care i-au imobilizat și încătușat.

 

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.