ULTIMĂ ORĂ: Cel puțin 37 de apartamente, afectate de incendiul care a distrus pensiunea Monte Carlo

1
1204

Primele evaluări ale autorităților în urma incendiului care a mistuit pensiunea Monte Carlo arată că cel puțin 37 de apartamente au fost afectate. Este vorba despre apartamente din ambele blocuri afectate, atât în blocul lipit de pensiunea care a fost mistuită de foc, și blocul din spatele pensiunii.

La unele apartamente sunt sparte ferestrele, altele au fost inundate, în timp ce în alte imobile fumul a provocat stricăciuni importante.

Mai mult ca sigur, locatarii celor 37 de apartamente nu vor putea înnopta în locuințe, fiind nevoiți să-și caute cazare la rude sau cunoscuți.  Evaluările continuă și la ora postării acestei știri. Cauza incendiului devastator nu este cunoscută încă.

Incendiu Pensiune Monte Carlo Focsani

Posted by Jurnal de Vrancea on 9 Martie 2017

incendiu pensiunea monte carlo11 - ULTIMĂ ORĂ: Cel puțin 37 de apartamente, afectate de incendiul care a distrus pensiunea Monte Carloincendiu pensiunea monte carlo9 - ULTIMĂ ORĂ: Cel puțin 37 de apartamente, afectate de incendiul care a distrus pensiunea Monte Carloincendiu pensiunea monte carlo6 - ULTIMĂ ORĂ: Cel puțin 37 de apartamente, afectate de incendiul care a distrus pensiunea Monte Carloincendiu pensiunea monte carlo10 - ULTIMĂ ORĂ: Cel puțin 37 de apartamente, afectate de incendiul care a distrus pensiunea Monte Carlo

CITEȘTE ȘI: ULTIMĂ ORĂ: Incendiu violent lângă benzinăria Petrom din Sud, la pensiunea Monte Carlo(LIVE)

CITEȘTE ȘI: ULTIMĂ ORĂ- VIDEO: Incendiul s-a extins la 4 blocuri. Zeci de oameni au fost evacuați

CITEȘTE ȘI: GALERIE FOTO+VIDEO: Pericolul a trecut, acum se contabilizează dezastrul lăsat în urmă de incendiul din cartierul Sud

Catalin-Toma-PNL-Vrancea
Loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here