ULTIMA ORĂ! COD PORTOCALIU de ploi abundente în Vrancea! Vezi care este harta zonelor vizate de avertizarea meteorologică

0
636

Meteorologii anunță ploi abundente în mai multe județe din țară, printre care se numără și județul Vrancea. Specialiștii ANM au emis o avertizare cod portocaliu de instabilitate atmosferică și ploi abundente care a intrat în vigoare marți, la ora 10:00 și va fi valabilă până miercuri dimineață, la ora 10:00. Conform meteorologilor, „în cea mai mare parte a Transilvaniei, Olteniei, local la munte, în Moldova și în nord-vestul Munteniei vor fi perioade cu averse torențiale, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă de 40…60 l/mp și pe arii restrânse de peste 70…80 l/mp. Acestea vor fi asociate și cu descărcări electrice, intensificări ale vântului și pe alocuri vijelii și grindină”.

Revelion 2023 SARA Events
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.