ULTIMĂ ORĂ: Consilierul PSD Constantin Guguianu A DEMISIONAT

0
326
Consilierul județean Constantin Guguianu, care a distribuit o fotografie pe Facebook, în care apare Președintele Iohannis purtând însemne naziste și-a prezentat demisia. Într-un comunicat de presă, PSD Vrancea a transmis că demisia din funcțile deținute în cadrul PSD Vrancea a fost prezentată de Guguianu, luni 14 ianuarie.
 

„Ca urmare a acțiunii personale de a redistribui pe rețelele sociale o fotografie trucata cu Președintele României, consilierul județean Constantin Guguianu și-a prezentat luni, 14 ianuarie 2019, demisia din demnitatea publică, dar și din calitățile deținute în cadrul organizației PSD Vrancea. Pe această cale PSD Vrancea se delimitează de acțiunile domnului Constantin Guguianu și condamnă ferm acest tip de comportament!”, se arată în comunicatul PSD Vrancea.

demisia-guguianu-1 demisia-guguianu-2

 

Revelion 2023 Antal Queen 2
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.
Revelion 2023 SARA Events

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.