ULTIMĂ ORĂ: Control judiciar prelungit pentru primarul Iulian Nica

1
524

Continuă ancheta în dosarul primarului din Panciu, acuzat de abuz în serviciu, delapidare și fals în înscrisuri. Luna aceasta, procurorul de caz a dispus ca Iulian Nica să fie menținut în continuare sub control judiciar și să aibă anumite restricții, măsură pe care primarul a contestat-o. Azi, Judecătoria Panciu a decis însă că este de preferat ca primarul Nica să respecte interdicțiile dispuse de procurori, cel puțin o lună de zile. „Respinge, ca neîntemeiată, plângerea formulată de inculpatul Nica Iulian, împotriva ordonanţei 231/P/2020 (231/257/P/2020) din 6.07.2020 a Parchetului de pe lângă Judecătoria Panciu de prelungire a măsurii controlului judiciar și cererea de înlăturare a obligațiilor instituite prin ordonanță. Definitivă”, se arată în încheiere.

De altfel, Nica nu are chiar toate drepturile îngrădite. De Zilele Focșaniului, acesta a făcut o plimbare până în municipiu, unde a poposit la cortul unde se strângeau semnături pentru mărirea pensiilor. S-o fi pregătind primarul pentru ceva, dumnealui știe.

A avut și perioade mai rele social democratul: în martie, a fost reținut pentru 24 de ore, în urma unor audieri și percheziții la domiciliul acestuia, iar ulterior a fost arestat preventiv. Valoarea totală a prejudiciului în dosarul în care este cercetat Nica a fost estimată de procurori la 370.000 de euro.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.