ULTIMĂ ORĂ: Copil de trei ani, dispărut în pădure. Zeci de oameni au plecat în căutarea lui

0
543

UPDATE: Copilul pierdut de mama sa în pădurea de la Vizantea Mănăstirească a fost găsit. Din primele informații se pare că băiețelul este bine și nu a suferit răni.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Misiune dificilă a echipajelor de salvatori care sunt în căutarea unui băiețel de numai 3 anișori. Copilul, care se afla împreună cu masa sa la cules de ciuperci într-o pădure din satul Vizantea Mănăstirească din comuna Vizantea Livezi s-a pierdut.

Apelul disperat al mamei a venit la ora 13:40, când după două ore de căutare a decis să alerteze autoritățile. 15 salvatori de la Jandarmerie, Pompieri, Poliție și Salvamont au plecat în căutarea copilului.

În zonă a fost detașat și un elicopter SMURD care să ajute la misiunea de căutare. Misiunea este extrem de dificilă datorită faptului că pădurea este deasă.

VOM REVENI CU DETALII!

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.