ULTIMĂ ORĂ: Cristi Misăilă conduce cu aproape 1.500 de voturi. UPDATE

1
2824

UPDATE: Numărătoarea paralelă, conform proceselor verbale din cele 58 de secții de votare din municipiu, indică o diferență de 2.213 de voturi în favoarea candidatului PSD și totodată primarul în funcție, Cristi Valentin Misăilă. O cifră și un procent exact vor fi făcute însă publice în orele următoare, când este posibil să mai intervină modificări de câteva voturi – plus/ minus 5, după cum au estimat social democrații.

Știrea inițială: În Focșani au fost numărate până acum buletinele de vot din 38 de secții, din cele 58 în care au putut vota focșănenii. În acest moment, primarul în funcție, Cristi Valentin Misăilă, conduce cu 1.483 de voturi.

 

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Deci doar cu susținerea ambasadorului SUA nu a mers, poate dacă îl susțineau și marțienii pe Grindă ar fi câștigat. Oricum constelația rezultată este interesantă, atât Misăilă cât și președintele CJ, care-o fi, vor avea viață grea, dar pentru spectatori, respectiv cetățeni, cu atât mai palpitant de urmărit. Felicitări tuturor vrâncenilor pentru vot și mai ales pentru efortul de a se prezenta la vot.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.