ULTIMĂ ORĂ: Cum arată situația din Vrancea – Actualizare ora 13:00

0
538

În urma analizei situației operative în cadrul ședinței extraordinare a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Vrancea, precum și a măsurilor dispuse de către Prefectul Județului Vrancea – domnul Sorin-Ionel-Florin HORNEA, la data de 15 februarie, ora 13.00 situația operativă se prezintă astfel:

  • din punct de vedere al alimentării cu energie electrică sunt înregistrate defecțiuni la 2 linii de medie tensiune afectând 2 localități cu 680 abonați (Movilița – 80 și Milcov – 600). Pentru remedierea defecțiunilor acționează 3 echipe de la distribuitorul de energie electrică.
  • în acest moment pe toate sectoarele de drumuri naționale se acționează cu 20 utilaje, pe sectoarele de drumuri județene se acționează cu 38 utilaje, iar pe drumurile comunale se acționează prin grija autorităților locale. Nu există circulația întreruptă sau restricționată pe niciun sector de drum.
  • activitatea școlară este suspendată în următoarele localități: Bahnele (Vintileasca), Păunești, Movilița, Șc. Gimnazială Vidra (centrala termică defectă), Sl. Bradului, Șerbănești (Corbița), Clipicești (Țifești), Boghești, Sihlea și Bolotești cu un număr total de 4241 elevi și preșcolari.

Biroul de comunicare al C.J.S.U. Vrancea

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.