ULTIMĂ ORĂ: Cursuri suspendate și la o grupă a Grădiniței 16 din Focșani!

0
241

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea a dat astăzi două hotărâri privind situația a două unități de învământ, pentru a limita riscul transmiterii coronavirusului. Astfel, s-a constatat în ședința extraordinară suspendarea cursurilor şcolare pentru clasele a VI-a C, a VIII-a C și a VIII-a D, din cadrul Școlii Generale nr. 10 „Duiliu Zamfirescu” din municipiul Focşani, începând cu data de azi, măsurile de suspendare fiind menținute pe o perioadă de 13 zile. Tot de astăzi s-a constatat suspendarea cursurilor preşcolare pentru grupa mijlocie de preșcolari C, din cadrul Grădiniței cu program prelungit nr. 16, din municipiul Focşani, pe o perioadă de 14 zile. Ambele unități vor dispune reluarea cursurilor școlare care presupun prezența „față în față” doar după o hotărâre prealabilă a CJSU Vrancea și obținerea avizului Direcției de Sănătate Publică Vrancea.
Tot azi a mai fost adoptată o hotărâre, care nu vizează suspendări sau alte măsuri de pandemie, ci transparența instituțiilor, bine-venită de altfel. Astfel, potrivit Hotărârii 122 din 13.10.2020, rata incidenței cumulate la 14 zile pentru fiecare localitate, din Analiza de risc epidemiologic la nivelul județului Vrancea întocmită de Direcția de Sănătate Publică, va fi publicată pe site-urile oficiale și pe paginile de facebook ale Instituției Prefectului și Direcției de Sănatate Publică Vrancea.

Revelion 2023 SARA Events
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.