ULTIMĂ ORĂ: Marian Oprișan vorbește despre războiul din PSD

0
615

Președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan a făcut o serie de declarații, vineri la sediul Parlamentului. Declarațiile au fost făcute în contextul scandalului din interiorul partidului. Oprișan s-a arătat critic la adresa celor care au redactat scrisoarea împotriva liderului partidului, Liviu Dragnea. În opinia lui, toate problemele trebuie discutate în interior. El a mai spus că atacul lansat de colegii lui este cel mai mare atac asupra Partidului Social Democrat din istorie.

“Miza nu este rămânerea sau plecarea lui Liviu Dragnea. Miza, așa cum o știți, o reprezintă România, o reprezintă programul de guvernare și stabilitatea țării. Odată și oadată, trebuie să ne ridicăm din genunchi în așa fel încât, resursele acestei țări să fie 100% a românilor. Normal este să vorbești în interiorul partidului. Știți foarte bine că nu mor de dragul lui Liviu Dragnea și că atunci când am avut ceva de spus, am spus-o cu tărie în interiorul partidului. Nu poți să vii dintr-o dată peste noapte, după ce nu ai deschis gura niciodată în organismele statutare ale partidului, atunci când nu ai vorbit niciodată în CEx, când nu m-ai susținut în momentul în care am spus că sunt nereguli. Nu poți să vii dintr-o dată și să scrii o scrisoare, adresată membrilor PSD și cetățenilor României cu probleme interne ale Partidului Social Democrat. Multe dintre problemele expuse nu au legătură cu realitatea”, a declarat Marian Oprișan în fața jurnaliștilor.

Întrebat dacă va primi postul de Ministru de Interne, Oprișan a spus că dacă va fi vorba vreodată de așa ceva va face un apel la încrederea colegilor. El a mai precizat că această funcție nu este o prioritate acum, ci mai degrabă în anul 2020.

Catalin-Toma-PNL-Vrancea
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here