ULTIMĂ ORĂ! Deputatul de Vrancea Florin Secară a dat cu subsemnatul la DNA

0
337

Deputatul PNL de Vrancea, Florin Mihail Secară, a fost chemat astăzi la sediul central al Direcției Naționale Anticorupție, unde a fost citat ca martor. Procurorii anticorupție i-au pus întrebări în legătură cu un denunț pe care l-ar fi formulat împotriva primarului din Voluntari, Florentin Pandele, împotriva căruia a candidat la alegerile locale din luna iunie. Secară a declarat, la ieșirea din sediul DNA, că le-a spus procurorilor că este vorba despre un denunț fals, pe care cineva l-a făcut folosindu-se de numele său.

“Am fost chemat într-un dosar în care am calitatea de martor. Am aflat că a fost depus un denunț către Direcția Generală Anticorupție din cadrul Ministerului de Interne de către o persoană necunoscută, care și-a asumat datele mele de identificare. Denunțul era împotriva domnului Pandele. Am luat la cunoștință de acea declarație, am dat o declarație cum că nu eu am scris-o, că nu e scrisul meu. Nu puteam să vin să fac un denunț atâta timp cât nu aveam probe”, a declarat deputatul vrâncean la ieșirea din sediul DNA.

Conform acestuia, plângerea împotriva soțului primarului general al Capitalei se referea la “aspecte legate de afaceri imobiliare”, era făcută în primăvară și ar fi fost trimisă de la o adresă din Voluntari care nu există în realitate. Parlamentarul vrâncean a candidat, la alegerile din iunie, împotriva lui Florentin Pandele la Primăria Voluntari, însă a suferit o înfrângere zdrobitoare.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.