ULTIMA ORĂ: Desfășurare de forțe în Focșani | Un autocar a ars în zona străzii Anghel Saligny. UPDATE

0
7463

UPDATE: Incendiul a fost lichidat în jurul orei 21.00, însă flăcările au mistuit autocarul în proporție de 90% și s-au degradat circa 12 mc de OSB. Din fericire, în momentul izbucnirii incendiului în autocar nu se aflau pasageri, la fața locului intervenind două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani. Pompierii spun că cel mai probabil cauza probabilă este focul deschis în spații deschise.
incendiu autocar 1 - ULTIMA ORĂ: Desfășurare de forțe în Focșani | Un autocar a ars în zona străzii Anghel Saligny. UPDATEincendiu autocar 2 - ULTIMA ORĂ: Desfășurare de forțe în Focșani | Un autocar a ars în zona străzii Anghel Saligny. UPDATE

Știrea inițială: Desfășurare impresionantă de forțe ale ISU Vrancea pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autocar parcat în spatele restaurantului Grand`Or, de pe strada Anghel Saligny. La fața locului intervin mai multe echipaje de pompieri cu autospeciale de stingere incendii cu apă și spumă. Din informațiile noastre, incendiul izbucnit a pârjolit autovehiculul, dar și doi paleți cu OSB. Intervenția promptă a pompierilor a făcut ca flăcările să nu se extindă și la clădirile și vehiculele din apropiere.

pompieri - ULTIMA ORĂ: Desfășurare de forțe în Focșani | Un autocar a ars în zona străzii Anghel Saligny. UPDATE

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.