ULTIMĂ ORĂ: Desfășurare de forțe la Reghiu pentru o posibilă prăbușire a unui aparat de zbor

0
407
Forțe importante ale ISU Vrancea, precum și localnici și voluntari ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență s-au mobilizat, marți seara, pentru a căuta o posibilă epavă prăbușită.

Un localnic a sunat la 112, anunțând că a vazut prăbușindu-se un aparat de zbor în zona pădurii de pe raza satului Șindrilari din comuna Reghiu. Informația nu a fost confirmată încă, dar autoritățile s-au mobilizat pentru verificări.

Întreaga zona este periată în încercarea de a fi identificat aparatul de zbor, dacă într-adevar asta este ceea ce a văzut apelantul la 112.

Spre locul indicat s-au deplasat un echipaj cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, o autospecială cu șenile și o autospecială de la SVSU Reghiu.

VOM REVENI CU DETALII !

UPDATE: Incidentul de la Reghiu a fost infirmat. Căutările au luat sfârșit, întrucât în zonă nu s-a prăbușit nici un aparat de zbor. Potrivit unor surse oficiale, un avion a survolat zona pădurii la o înălțime mică și a făcut zgomot puternic. Cel mai probabil bărbatul care a sunat la 112 s-a speriat în momentul în care zgomotul s-a suprapus peste dispariția aparatului de zbor din raza sa vizuală. Autoritățile au dispus încetarea căutarilor, întrucât nu a avut loc nici un incident.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.