ULTIMĂ ORĂ: Deținutul evadat de la Penitenciarul Focșani A FOST PRINS!

0
366

Vasile Badiu, deținutul care a părăsit, fără autorizare, punctul de lucru la care făcea planton, a fost identificat și capturat în urmă cu puțin timp, după mai bine de o săptămână de căutări. Polițiștii din comuna Nereju au fost cei care l-au identificat pe tânăr, într-o zonă împădurită din Nereju.

Pe 16 decembrie, la primele ore ale dimineții, deținutul condamnat la 6 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie a reușit să fugă de la grădina agrozootehnică a penitenciarului. Echipe mixte de căutare formate din polițiști, jandarmi și angajați ai unității de detenție au fost în alertă maximă. Oamenii legii l-au căutat prin tot orașul, în zona domiciliului din localitatea natală Nereju, dar și pe traseul către localitatea natală.

Conducerea penitenciarului a dispus demararea unei anchete administrative, care să analizeze circumstanţele care au condus la producerea evenimentului. Vasile Badiu riscă un spor de pedeapsă pentru evadare, care se va adăuga la restul de pedeapsă pe care acesta o mai avea de executat.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.