ULTIMA ORĂ! DN2-E85 a fost închis circulației rutiere de la Rm. Sărat la Buzău!

0
1799

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că mai multe sectoare de drum național sunt închise circulației rutiere. Printre acestea se numără și drumul național 2 (DN2-E85), dar și DN 23B între Măicănești și Ciorăști.

Drumuri naționale cu circulația închisă, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile (intensificări ale vântului cu transfer de zăpadă):

– DN 2 între municipiile Buzău și Râmnicu Sărat;

– DN 2C Costești, județul Buzău – limită cu județul Ialomița;

– DN 22 Râmnicu Sărat, județul Buzău  – limită cu județul Brăila;

– DN 23B Măicănești – Ciorăști, județul Vrancea.

Trafic restricționat (autovehicule cu masa mai mare de 7,5 tone): DN 2B municipiul Buzău – limită cu județul Brăila.

Din cauza vântului puternic, sunt suspendate manevrele în porturile Constanța Nord, Constanța Sud și Midia. Respectați restricții stabilite de autorități, nu vă angajați în depășirea coloanelor de autovehicule și permiteți accesul utilajelor de deszăpezire! Țineți cont de condiţiile meteorologice la planificarea deplasărilor și nu plecaţi la drum fără anvelope de iarnă! (sursa: Poliția Română)

UPDATE: Începând cu ora 15.00 a fost reluată circulația pe DN2E85, fără restricții

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.