UPDATE-FOTO-ULTIMA ORĂ! Două persoane găsite decedate într-un lan de porumb în urma unui cumplit accident!

0
4273

UPDATE: Conform polițiștilor, victimele accidentului sunt doi bărbați de 31, respectiv 30 de ani din județul Ilfov. Cei doi au fost scoși dintre fiarele contorsionate de către pompierii vrânceni care au intervenit la fața locului cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD. Din nefericire, victimele nu prezentau semne vitale, fiind constatat decesul acestora.

ȘTIREA INIȚIALĂ: În urmă cu puțin timp a mai fost anunțat un accident de circulație pe DN2 E85, între Ruginești și Adjud. Din primele informații, șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului, mașina a părăsit șoseaua și s-a răsturnat pe cupolă. La fața locului s-au deplasat poliția, forțe ale ISU Vrancea și ambulanțe. Primele informații indică faptul că în momentul producerii accidentului în mașină se aflau doi persoane. Din nefericire, acestea au decedat în urma impactului produs, cel mai probabil, în cursul nopții. În acest caz, se pare că cele două cadavre au zăcut între fiarele contorsionate aproape 24 de ore. Trupurile fără viață au fost descoperite abia astăzi, în jurul orei 17.00, de un localnic care executa lucrări agricole în zonă.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.